Graffix


Liquid Deodorizers

Graffitiverwijderaar

GRAFFIX is een milieuvriendelijke gel voor het verwijderen van verf en chemicaliënbestendige coatings en bevat geen MEK noch andere bijtende, brandbare chemicaliën. Hij werd specifiek ontworpen om meerdere lagen olie- en latexverven te verwijderen van uiteenlopende ondergronden, zoals onder meer HDPE, hout, baksteen, steen en metaal. De gel werd zo samengesteld dat hij aan verticale oppervlakken kleeft zonder af te lopen.

GRAFFIX bevat geen water en moet onverdund worden gebruikt. Spuit GRAFFIX op het te behandelen oppervlak. Laat het product 1 minuut inwerken. Veeg het oppervlak vervolgens af met de bijgeleverde spons. Een ruwe handdoek of doek is ook aanvaardbaar. Diep ingedrongen inkt of verf vereist mogelijk een tweede toepassing. Breng de GRAFFIX-gel aan en laat hem 2-4 minuten intrekken. Veeg af met spons en spoel eventueel af.

Order Online

Request Information

PRODUCTDETAILS

  • Klantenbeoordelingen van de nieuwe Graffix-graffitiverwijderaar gaan van geweldig tot fantastisch. Als wij zeggen "opspuiten en afvegen", dan bedoelen wij dat letterlijk. En het beste is dat het milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en veilig te gebruiken is.

Verkrijgbare volumes
  • 1L
  • 3.8L
  • 23L

3.8L: Gratis voor 800 ROI punten

MSDS Request

COST PER USE CALCULATOR

Coming Soon.

Call for more information: 32-2542-5656