Opleidingsprogramma's

Opleidingsprogramma's

Satellite organiseert ieder jaar een tweedaags opleidingsseminarie bij het begin van zowel de Pumper Show (lente) als de PSAI Convention (herfst) in de Verenigde Staten. Deze tweedaagse opleiding kost € 370 per bedrijf, waarvan u € 190 terugkrijgt in de vorm van een bon die u kunt gebruiken voor het aankopen van een Satellite-product. Er is geen beperking op het aantal deelnemers per bedrijf.

Het seminarie verschaft praktische informatie over methoden en procedures die worden gebruikt door toonaangevende verhuurbedrijven van mobiele toiletten. Voor wie niet vertrouwd is met het ontstaan van Satellite, vóór 1988 was Satellite 's werelds grootste verhuurbedrijf van mobiele toiletten met een "park" van 20.000 toiletten. De servicedivisie van het bedrijf werd verkocht zodat het bedrijf zich kon concentreren op de productie van toiletten en benodigdheden voor andere exploitanten. Het opleidingsmateriaal werd uitgewerkt vanuit dat perspectief.

De behandelde thema's zijn onder meer de dagelijkse serviceprocedures, tracking en rapportering, reclame en marketing, het correcte gebruik van ontgeurders en een overzicht van vrachtwagens en hun correcte onderhoud (afhankelijk van beschikbaarheid van Satellite truck manager).

Neem om u in te schrijven of voor bijkomende informatie contact op info@satelliteindustries.com.

Links

Pumper Show: www.pumpershow.com
PSAI Convention: www.psai.org

Bel voor meer informatie: +32 / 2 542 56 56