REACTIE OP COVID-19

 

Satellite Industries wordt onder de CIMA-richtlijnen beschouwd als een essentieel bedrijf. Daarom zullen we open blijven en ons volledige assortiment toiletten, ontgeurders, servicetrucks en toiletwagens transporteren om onze industrie te kunnen blijven bevoorraden. We zijn druk bezig met het onderhouden van de behoeften van de klant en het leveren van materiaal dat hard nodig is om de COVID-19 pandemie in te dammen. We zijn er trots op dat we een rol kunnen spelen in het veilig houden van onze wereld en we zijn vastbesloten om tijdens deze crisis open te blijven.
- John Babcock, President


COVID-19 BEST PRACTICES

STEUN VAN HET PERSONEEL VAN SATELLITE

We delen graag “best practices” over hoe we de coronacrisis doorstaan. We kunnen specifieke kwesties bespreken en u laten weten wat “we zouden aanbevelen”, maar we zijn geen advocaten. We kunnen dus geen juridisch advies geven.

We kunnen helpen met:

  • communicatie naar medewerkers toe;
  • documentsjablonen;
  • posters ter herinnering.

Béatrice Niyibigira
Office Manager
beatricen@satelliteindustries.com


MAGAZIJNWERKZAAMHEDEN EN OPHALINGEN DOOR KLANTEN

Alle magazijnen zijn open zonder wijziging van de openingstijden. Magazijnlocaties zijn hier te vinden.

  • Ophalingen door klanten worden nog steeds gefaciliteerd.
  • We vragen klanten te bellen als ze aankomen en hun ordernummer door te geven.
  • Het personeel van Satellite brengt het product tot bij het voertuig en kan, indien gewenst, helpen bij het inladen (als alle partijen zich aan de sociale afstandsrichtlijnen houden).


HANDHYGIËNE

SATELLITE WASBAK, HANDWASSTATIONS EN ONTSMETTINGSMIDDEL/ZEEPPRODUCTEN

We hebben te maken met een grote vraag naar ontsmettingsproducten alsook verlengde leveringstermijnen. We werken er hard aan om bestellingen zo snel mogelijk uit te voeren en onze klanten meer mogelijkheden te bieden. De leveringssituatie fluctueert dagelijks en afhankelijk van het product kunnen we soms producten meteen leveren.

Neem contact op met uw regionale verkoop- en supportteam voor de meest nauwkeurige en actuele informatie en oplossingen.

Binnenkort: Nieuwe handreinigingsverdeler en bulk sanitizer opties. Leer hoe u uw zakjes met ontsmettingsmiddelen opnieuw kunt gebruiken door deze video te bekijken.


REGIONALE CONTACTPERSONEN

Onze regionale Area Managers en Klantendienstafgevaardigden zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden met betrekking tot productbeschikbaarheid, leveringstermijnen en het bieden van opties.

Neem contact op met uw lokale Area Manager.
Neem contact op met uw lokale Klantendienstafgevaardigden.


Bel voor meer informatie: +32 / 2 542 56 56