Over Ons

Over

Satellite Industries

Satellite Industries is 's werelds grootste leverancier van producten aan de industrie van mobiele sanitaire voorzieningen, zoals toiletten, onderhoudsunits en geurverdrijvers. Satellite is gevestigd in Minneapolis, Minnesota en heeft zijn Europese hoofdkantoor in Brussel, België. Daarnaast heeft het een kantoor/magazijn in Appleby, UK en in Duisburg, Duitsland. In de Verenigde Staten zijn er distributiecentra in Virginia, Kansas, Oregon en Californië.

Qua producten heeft Satellite 12 modellen van mobiele toiletten, gaande van standaardtoiletcabines tot roelstoeltoegankelijke toiletten en verscheidene speciale modellen. Er zijn toiletten met en zonder spoelsysteem, douchecabines, en in Europa compleet van leidingen voorziene toiletten met handwasstations met warm water. De firma biedt ook een gevarieerde reeks hurktoiletten voor markten in Azië en het Midden-Oosten.

Service units, speciaal ontworpen en ontwikkeld voor het gemakkelijk ledigen en snel reinigen van mobiele toiletcabines, worden overal in Europa, Afrika en het Midden-Oosten aangeboden. De onderhoudsunits bestaan in vele verschillende versies, gaande van een kleine unit van 2 800 gallon (10.612 liter), die kan worden vervoerd in de laadbak van een pickup, tot een unit van 3100 gallon (11.749 liter) die vast geïnstalleerd is op een chassis.

Safe-T-Fresh-geurverdrijvers en -reinigingsmiddelen worden vervaardigd door Satellite Environmental in de buurt van Austin, Texas. Hun productenassortiment omvat geurverdrijvers in vloeibare, pakket- en tabletvorm, cabinesprays, producten voor het reinigen van toiletten en trucks, graffitiverwijderingsmiddelen en andere belangrijke producten voor de industrie van mobiele sanitaire voorzieningen. Er zijn milieuvriendelijke geurbestrijdingsformules in vloeibare en pakketvorm. Safe-T-Fresh biedt ook het eerste en meest uitgebreide klantenbindingsprogramma, ROI Rewards.

Andere producten zijn onder meer vrijstaande handwas- en handontsmettingsstations en opvangtanks voor toepassingen met grote volumes.

Bel voor meer informatie: +32 / 2 542 56 56