Contactpersonen

Home/

Richard Pilaeis

Benelux, Area Manager voor Zuidelijk en Oostelijk Afrika

 

Richard Pilaeis trad in dienst bij Satellite in 1995 waar hij begon als Area Manager voor Noord-Europa. Het leiden van een dergelijk groot gebied vormde een grote uitdaging, maar er diende zich ook een heleboel kansen aan, aangezien in een aantal van de betreffende landen mobiele toiletten nog zo goed als onbekend waren.

Gedurende bijna 7 jaar, van IJsland tot Zwitserland, wijdde hij bestaande en nieuwe bedrijven in in de fascinerend wereld van mobiele toiletvoorzieningen. Hij droeg niet alleen bij aan de groei van onze klanten maar leverde ook een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Satellite in Europa. Hij installeerde mobiele toiletten op het bedrijfsterrein van een klant, ging op pad met onderhoudschauffeurs, gaf advies inzake marketing en bedrijfsvoering, nam deel aan handelsbeurzen, organiseerde seminaries, enz.

In 2002 verliet hij het bedrijf om General Manager te worden van een Belgisch verhuurbedrijf van mobiele toiletten, maar keerde terug naar Satellite in 2004 als Area Manager voor de Benelux en de Scandinavische landen. Sinds 2007 houdt hij zich bezig met de Benelux-klanten en ontwikkelt hij de activiteit in zuidelijk en oostelijk Afrika om mobiele toiletvoorzieningen beschikbaar te maken in de meeste gebieden van dat gedeelte van de wereld. Hij staat voor een heleboel nieuwe uitdagingen maar heeft tegelijk veel voldoening van zijn werk, waarbij hij 15 jaar ervaring ten dienste stelt van uw bedrijf.

Klantendienstafgevaardigden & ontgeurderspecialisten:

Oriassa Chica Diaz

Benelux en het zuiden van Afrika Klantenservicemedewerker en ontgeurderspecialist
oriassac@satelliteindustries.com
+32/2 542 56 52

voor alle Area Managers
voor klantendienstafgevaardigden & ontgeurderspecialisten
voor kantoren en magazijnen
Informatie te vragen

Contacteer ons